Feedback
help

DE #1
PARKEER APP

 • Meest gedownload
 • Hoogst gewaardeerd
 • Meest uitgebreide features
Word nu gratis klant

Zo werkt het

 1. 1. Parkeren

  Parkeer jouw auto in één van de ruim 170 bij Parkmobile aangesloten steden.

 2. 2. Start

  Start jouw parkeeractie eenvoudig via app, bellen of sms.

 3. 3. Stop

  Bij vertrek stop je de parkeeractie weer eenvoudig via jouw favoriete methode.

 1. 1. Inrijden

  Rijd naar de slagboom. Deze opent automatisch op basis van kentekenherkenning (of gebruik de Parkmobile Token of jouw gekoppelde OV-chipkaart).

 2. 2. Uitrijden

  Rijd naar de slagboom. Deze opent automatisch op basis van kentekenherkenning (of gebruik de Parkmobile Token of jouw gekoppelde OV-chipkaart).

 3. 3. Betaling

  Rijd naar de slagboom. Deze opent automatisch op basis van kentekenherkenning (of gebruik de Parkmobile Token of jouw gekoppelde OV-chipkaart).

 1. 1. Parkeer

  Bij Eindhoven parkeer je direct op het terrein van het vliegveld met je Parkmobile Token en bij Schiphol parkeer je op je gereserveerde parkeerplek.

 2. 2. Vertrek

  Na het parkeren ga je naar je vlucht. Bij Schiphol zet de exclusieve shuttlebus je af bij de juiste vertrekhal.

 3. 3. Terugkomst

  Bij terugkomst ga je terug naar je auto en rij je opnieuw naar de slagboom. Deze opent automatisch.

Locaties

 • Filter op steden met:
 • Filter op land:

Testimonials

 • Geen gekloot meer met muntgeld. Je pakt de app erbij en drukt op start en klaar. Alleen niet vergeten om weer uit te zetten..

  Moniek van het Kaar
 • Gemakkelijk bedienbaar concept, nooit geen gelazer met los geld. Of te weinig betaalde parkeergelden. Nooit meer anders, oh ja, dat kwartje per transactie bespaar je gemakkelijk weer op de veelal te veel betaalde parkeerkaartjes.

  Martin van Wijngaarden
 • App, wordt steeds beter en werkt bij mij altijd als het nodig is.Hoop dat jullie de Gear s3 ook gaan ondersteunen.

  Laere Van
 • Vaak ga ik op weg zonder jas omdat de auto voor de deur staat. Vaak is het bij aankomst niet het voorziene weer en wat handig is het dan om niet eerst naar de betaalautomaat te moeten zoeken maar voor het uitstappen al te kunnen betalen

  Anoniem

test


Title h1 (nooit gebruiken in tekst) Title h2 Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Lorem Ipsum is slechts…

Lees verder

Nu ook slim parkeren in Rijswijk

01 januari 2017

Waarom parkeren via Parkmobile? Eenvoudig parkeren via app, bellen of sms; Betaal per minuut en achteraf; Nooit meer gedoe met kleingeld of bankpasjes; Voorkom dure parkeerboetes; 91% van onze klanten geeft een 8 of hoger; Geen verplicht abonnement. Parkmobile parkeerapp Parkeer op basis van jouw gps-locatie via de Parkmobile parkeerapp. De app nog niet geinstalleerd?…

Lees verder

Vrij parkeren rond feestdagen

05 december 2016

Zoals ieder jaar schermen enkele steden rondom de jaarwisseling de parkeerautomaten af. Deze maatregel wordt genomen om vuurwerkschade aan de parkeerautomaten te voorkomen.* Hierdoor geldt voor sommige delen van de desbetreffende steden dat betalen voor parkeren niet mogelijk is. Let op: er geldt dus officieel geen vrij parkeren tijdens de dagen rondom en met Oud &…

Lees verder

Parkeer nu ook slim, veilig en voordelig in gemeente Ouder-Amstel

30 november 2016

Parkmobile parkeerappParkeer op basis van uw gps locatie via de Parkmobile parkeerapp. De app nog niet geinstalleerd? U kunt deze App gratis downloaden voor uw iPhone, Android of Windows. Geen smartphone? Dan kunt u ook parkeren middels bel- of smsparkeren.  Waar werkt mobiel parkeren in Duivendrecht?In Duivendrecht kunt u eenvoudig mobiel parkeren met Parkmobile op alle openbare parkeerplaatsen waar betaald parkeren geldt….

Lees verder