Wij zijn creatieve denkers. We zijn goed in het vertalen van concepten naar concrete resultaten. Denken doen we binnen én buiten de lijntjes. Adviseren doen we transparant en zonder moeilijk jargon in begrijpelijke taal. We zijn gevestigd in hartje Utrecht maar beschouwen de wereld als speelveld.

studio_bovenkamer_what_we_do

Wat we doen

We bouwen websites en webshops op maat. Dat doen we samen met eigenzinnige designers, scherpe fotografen, communicatieve nerds en betrouwbare hosters. Onze focus ligt op gebruiksvriendelijkheid, snelheid en veiligheid.

design – development – consultancy

Waar we echt goed in zijn

Meedenken en de essentie naar boven halen. We maken van complex iets simpels. Technische uitdagingen kunnen we in gewone woorden uitleggen. En we zijn WordPress experts.

concept uitwerking – wireframing – WordPress maintenance
map_demo_perspective
macbook_asset

Wij zijn WordPress expert

Door jarenlange ervaring zijn we experts geworden in WordPress development. We zijn specialist in het bouwen van WordPress maatwerk websites en webshops. We volgen het nieuws over veiligheid en nieuwe functionaliteiten. Uiteraard werken we ook met andere state of the art systemen.

Over Studio Bovenkamer

Studio Bovenkamer is opgericht in 2007. Hier moet een specialisatie en kenmerkend stukje over SB komen te staan.

Jan Willem Hoogstraten is eigenaar en verbindend persoon tussen mensen met ideeën, designers en programmeurs. Hij heeft uitgebreide ervaring met gebruksvriendelijkheid, eHealth, front-end development, WordPress ontwikkeling en onderhoud.